CPS Klus&facility Diensten - UNREGISTERED VERSION

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Service-Missie-Doelen

Onze missie
Kwaliteit en de tevredenheid van u en uw collega's is onze prioriteit en onze missie is dan ook om een goede kwaliteit te leveren. Kwaliteit en goede diensten leveren is de basis van onze manier van werken.
Uw bedrijf is uw visitekaartje en daarbij is een schoon werk- en leefklimaat van groot belang voor de motivatie van uw personeel wat tot uiting zal komen in een optimale productiviteit van uw personeel.
Ons doel is niet om nummer 1 te zijn van Nederland maar om ons elke dag voor meer dan 100% in te zetten voor onze klanten en u optimale service te leveren.
Elke dag zal het management team van CPS een service-controle ronde maken binnen uw bedrijf en direct in actie komen waar nodig zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Ons doel is pas bereikt wanneer u en uw personeel tevreden zijn met de service en onderhoud van CPS binnen uw bedrijf.
CPS werkt nauw samen met een groothandel en zo kunnen wij er voor zorgen dat u altijd optimaal bent voorzien van alles wat er nodig kan zijn binnen uw organisatie. Door onze samenwerking met deze groothandel profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en garanderen wij een continuiteit van altijd dezelfde producten.

Dit geld ook voor de particuliere zorg ook daar streven wij dat uw woning het visitekaartje is voor u dus ook hier zetten wij ons in voor de volle 100%

CPS ziet het als haar taak om u goed van dienst te zijn en zo een leuke en jarenlange samenwerking te delen met u!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu